ReCeZa

Projekt regionalni centar kompetencija ReCeZa – Regionalni Centar Zabok financiran je u okviru Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je transformacija Srednje škole Zabok u centar za kvalitetno, praktično i međunarodno orijentirano obrazovanje za turizam i ugostiteljstvo, usmjeren učenicima, studentima, nastavnicima i mentorima, poslodavcima i zaposlenicima svih dionika u turizmu na regionalnoj razini. Dugoročno, Regionalni Centar Zabok će postati regionalno središte obrazovanja i osposobljavanja kadrova u turizmu i ugostiteljstvu te centar razvoja i inovacija kao izvora ideja i novih trendova u kvaliteti pružanja usluga.

Početak provedbe projekta: 01/03/2020

Trajanje projekta: 46 mjeseci

Voditelj projekta za FMTU:  Dora Smolčić Jurdana (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Partneri na projektu: Srednja škola Zabok (glavni partner), Krapinsko-zagorska županija, Gospodarska škola Varaždin, Srednja škola Prelog, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, Salve Regina – Marija Bistrica d.o.o., Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja,  Biotehniški izobraževalni center, Ljubljana.

Ukupan budžet projekta: 66.693.287,89 HRK

Dodijeljena bespovratna sredstva: 66.693.287,89 HRK