Master Class Journey to Work radionica je Realizator Learn & Mingle modula na kojoj ćete kroz praktične primjere usavršiti sastavljanje životopisa te pripremu za razgovor za posao.

Priprema je ključna, a svaki razgovor za posao je vježba iz koje možemo nešto naučiti. Iako je u današnje vrijeme većina mladih upoznata s osnovama pisanja dobrog životopisa, pronalaska poslovne karijere te uključivanjem u rad u gospodarskom sektoru, problemi u kanaliziranju svojih znanja i sposobnosti i dalje su neupitni. Osim isključivo edukativnog karaktera, radionica će svojim konceptom biti poticajnog karaktera te će potpomoći  mladima i u osobnom pogledu po pitanju „Što ako sve to napravim, a ne dobijem posao?“. Između ostalog, bit će upoznati i sa životnim iskustvima drugih polaznika i predavača te njihovog puta karijere i drugim živim primjerima gdje je motivacija ključ uspjeha, a mladi nova snaga zajednice.

2019 Nikolina SerticRadionicu će voditi Nikolina Sertić. Nikolina Sertić je završila MS studij Service Leadership and Innovation na RIT Croatia sa specijalizacijom u ljudskim potencijalima. Tijekom godina je završila niz edukacija i certifikacija vezanih za struku. Iskustvo predavanja stekla je kroz održavanje treninga iz područja ljudskih potencijala. Stručnjakinja je za razvoj ljudskih potencijala s višegodišnjim profesionalnim iskustvom iz raznih zemalja unutar i izvan EU. Tijekom karijere radila je u raznim područjima ljudskih potencijala, a neki od njih su: planiranje i provođenje zapošljavanja, employer branding, sustavi nagrađivanja, upravljanje učinkom te razvoj zaposlenika.

Trenutne odgovornosti su joj planiranje, razvijanje i upravljanje provedbom sveobuhvatnih i učinkovitih smjernica koje podržavaju poslovnu strategiju i organizacijsku kulturu kako bi se omogućilo učinkovito upravljanje, razvoj organizacije i ljudskih potencijala. Nikolina smatra da je kvalitetno upravljanje timovima kroz uključivanje i raznolikost ključ uspjeha svake kompanije.

Radionica će biti održana 18. studenog 2019. u 17:00 sati u Ri.Hub-u (Ivana Grohovca 1a, Rijeka). Broj sudionika ograničena je na 25, a prijaviti se možete putem ONLINE OBRASCA do 17. studenog 2019.