Peto predavanje iz serije popularno-znanstvenih predavanja i radionica na temu upravljanja financijama održat će se u četvrtak 20.05.2021. godine s početkom u 12:00 sati. Predavač je doc. dr. sc. Ewa Cichowiczs s Warshow School of Economics, Institute for Finance, a tema radionice je "Fin-Tech with special reference to the tourism sector".

Dr. sc. Ewa Cichowiczs radi kao docent na Institute for Finance, Warshow School of Economics gdje predaje grupu financijskih predmeta autorica i koautorica je publikacija o financijskoj isključenosti, financijskoj svijesti i ekonomskom obrazovanju, ali i ljudskom kapitalu, bankarstvu (uključujući - elektroničko bankarstvo i moderne tehnologije u financijama), društvenoj odgovornosti poduzeća, učinkovitosti u javnom sektoru, socijalnom osiguranju (uključujući osiguranje mirovine) i socijalna politika (uključujući obiteljsku politiku).

Predavanje će se održati putem Microsoft Teams meeting platforme. Poveznica za sudjelovanje na online predavanju je (POVEZNICA), koja će biti aktivna isti dan od 11:45. Molimo sve sudionike da se ulogiraju najkasnije 10 minuta prije početka predavanja.