Nakon predstavljanja poslovnih slučajeva šest poduzeća i institucija case study natjecanja Realizator 2018., te rekordnog broja prijava na natjecanje (86 studenata i studentica s 11 sastavnica Sveučilišta u Rijeci), Zaklada Sveučilišta u Rijeci otvorila je prijave za edukacijski LEARN modul. Sudjelovanje je otvoreno svim studentima i studenticama stoga se mogu prijaviti i sudjelovati i oni koji se ne natječu na Realizatoru 2018.

U LEARN modulu će studenti i studentice imati priliku kroz praktične edukacije, te u neformalnoj atmosferi naučiti od stručnjaka kako kreirati i napisati najbolja rješenja svojih odabranih poslovnih slučajeva.  Dodatno iznenađenje je da najaktivniji timovi ulaze u konkurenciju za posebnu nagradu na kraju natjecanja.

LEARN modul sastoji se od tri edukacije:

Kreiranje poslovnih ideja (30. listopada 2018., 10:00 sati) Neven Tamarut

Tips & Tricks za pisanje poslovnih slučajeva (09. studenog 2018., 16:30) Neven Tamarut

Stvaranje uspješnih inovacija (19. studenog 2018., 17:00) Boris Golob

Studenti će se upoznati s različitim tehnikama kreiranja poslovnih ideja za konkretne primjere, naučiti analizirati probleme, ponuditi odgovore i usvojiti formu pisanja poslovnih rješenja, te će usvojiti postupke koncipiranja i uspješne primjene inovacija u praksi. Sve navedene edukacije održat će se u prostorima partnera projekta Realizator 2018. - Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Step Ri (Ul. Radmile Matejčić 10, Kampus, Rijeka).

 Prijave na edukativni modul dostupne su putem sljedećeg ONLINE OBRASCA, a sva dodatna pitanja možete dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pratiti informacije o projektu putem Facebook i Instagram stranica Zaklade.