Sveučilište u Rijeci je u sklopu programa „Istraživačko-razvojni projekti u obrazovanju – UNISI CLASS“ a u okviru programske linije „Profesionalni i osobni razvoj studenata, nastavnika i djelatnika“ u suradnji  s tvrtkom Coursera omogućilo studentima i osoblju Sveučilišta pohađanje i završavanje certificiranih edukacija za unaprjeđenje osobnih i profesionalnih vještina i kompetencija.

Pristup edukacijama bit će moguć dodjelom četveromjesečne osobne licencije kao i jednogodišnji osobni pristup svakoj osobi s AAI@Edu korisničkim računom.

Edukacije u sklopu programa Coursera for Campus omogućit će studentima dopunu kompetencijskog profila, povećanje zapošljivosti i unaprjeđenje razvoja karijera a svakom sudioniku omogućit će se kreiranje vlastitih sadržaja i edukacija na Coursera platformi. Studentima koji završe edukacije povezane s ishodima učenja studijskog programa bit će omogućeno vrednovanje kroz postupak priznavanja prethodnog učenja, ili će se završena edukacija priznati kao izvannastavna aktivnost te upisati u Dopunsku ispravu o studiju.

Slijedom navedenog ljubazno Vas molimo da se pozivu odazovete i odaberete neke od edukacija koje će biti ponuđene kroz Coursera platformu. Osobne licencije za studente dodjeljivat će se u dva ciklusa.

Molimo da svoj pristanak za sudjelovanje dostavite putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno do 7. 1. 2022. do 12,00 sati.

Zbog ograničenog broja sudionika na edukacijama odabir će se izvršiti prema redoslijedu prijave.

Fakultet će popis prijavljenih osoba za sudjelovanje u edukacijama dostaviti Sveučilištu u Rijeci a studenti će o daljnjim postupcima biti obavješteni.

Više informacija na linku: https://uniri.hr/vijesti/nove-prilike-za-studente-i-osoblje-kroz-partnerstvo-s-courserom/

ili https://www.coursera.org/