Sveučilište u Rijeci objavilo je NATJEČAJ za mobilnost studenata radi studijskog boravka u zimskom semestru 2021./2022. u okviru programa Erasmus / YUFE mreže

Studentima se u okviru YUFE mreže može dodijeliti financijska potpora za studijski boravak na inozemnim visokoškolskim ustanovama članicama YUFE saveza u zimskom semestru akademske godine 2021./2022.

Najkraće trajanje studentske mobilnosti je 3 mjeseca, a najdulje 12 mjeseci. Mobilnost se može ostvariti na jednoj od institucija YUFE mreže te mora biti ostvarena u razdoblju od 1. lipnja 2021. do 30. rujna 2022.

Broj financijskih potpora koje će Sveučilište u Rijeci dodijeliti za mobilnost studenata ovisi o raspoloživosti sredstava.

Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno do 21. travnja 2021. do 12.00 sati.

Više informacija na:

https://uniri.hr/vijesti/natjecaj-za-mobilnost-studenata-radi-studijskog-boravka-u-zimskom-semestru-2021-2022-okviru-programa-erasmus-yufe-mreze/

Za pitanja o priznavanju ECTS-a studenti se mogu obratiti Erasmus koordinatorici (doc.dr.sc. Lorena Dadić Fruk, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a za pitanja o YUFE mreži studenti mogu kontaktirati izv.prof.dr.sc. Sabinu Hodžić (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).