Sveučilište u Rijeci 16. svibnja 2022. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023. u okviru programa Erasmus.

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse, natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Kombiniranih intenzivnih programa (Blended Intensive Programs / BIP) te natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja trenutno su trajno otvoreni, još uvijek iz Erasmus proračunske godine 2021./22.

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta:

https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-studente/

https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-osoblje/

Rok za prijavu: 12. rujna 2022. (12:00 sati)

Ured za međunarodnu mobilnost UNIRI i Centar za međunarodnu suradnju FMTU održat će u narednom periodu informativni dan za studente o Erasmus+ otvorenom natječaju. O terminu sastanka ćemo Vas naknadno obavijestiti.

 

Za sva pitanja, slobodno se obratite na mail ERASMUS i ECTS koordinatorice na FMTU, asistentice Vedrane Čikeš: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.