Centar za karijere i stručnu praksu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Krka organizira besplatnu radionicu za studente fakulteta.

Radionica je namijenjena svima koji žele bolje razumjeti funkcioniranje turističke zajednice, iz prve ruke saznati kako je raditi u turističkoj zajednici te koja su specifična znanja i kompetencije potrebni za rad.O predavaču:

Ivana Kovačić (1982.) upisala je Hotelijersko-turističku školu u Opatiji 1996. godine, no želja za radom u turizmu javila se već s jedanaest godina, u petom razredu osnovne škole. U biranju srednje škole, fakulteta i brojnih daljnjih edukacija presudio je izlet u Gardaland, kada je shvatila kako putovanja, organizacija događanja, planiranje i turizam mogu postati karijera.

Sva stečena znanja, uz ljubav prema poslu, kontinuirano usavršavanje i jaku želju za napretkom, danas joj pružaju mogućnost korištenja svoje pozicije za uspješno razvijanje turističke destinacije. Od lipnja 2020. godine radi kao direktorica Turističke zajednice Grada Krka.

Radionica će se održati onsite u utorak, 19. listopada 2021. godine s početkom u 10:00 sati (Centar za karijere i stručnu praksu). Planirano trajanje radionice je 1 sat.

 

Prijave za sudjelovanje na radionici su obavezne i traju do ponedjeljka, 18. listopada 2021. Prijaviti se možete putem linka: https://forms.gle/hBG2RNKJiEGTvpVK8

 

Broj sudionika je ograničen na najviše 30.

VAŽNO: Svim studentima koji se prijave za sudjelovanje, a ne dođu na radionicu (bez valjanog razloga) bit će uskraćeno sudjelovanje na svim ostalim radionicama do kraja akademske godine (molimo vas da budete kolegijalni i promišljate o ostalim kolegama koji žele sudjelovati).

Je li to za mene