Obavještavamo sve zainteresirane studente preddiplomskog i diplomskog studija da 15 studenata našeg Fakulteta ima mogućnost prisustvovanja na HOW festivalu 2018. u Poreču od 3. do 5. listopada 2018. godine po smanjenoj cijeni kotizacije.

Sve informacije o festivalu možete naći na njihovoj službenoj stranici www.howfestival.com dok se prijaviti možete putem online prijavnice.

Za sve dodatne informacije stoji na raspolaganju kolega Fran Mihaljević na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ured za studente s invaliditetom traži redovite studente za pružanje vršnjačke potpore studentima s invaliditetom na Kampusu Sveučilištu u Rijeci tijekom zimskog semestra ak. god. 2018./2019.

Uz vršnjačku potporu studenti s invaliditetom mogu prevladati prepreke koje objektivno postoje u sustavu visokog obrazovanja u RH (prostorno, organizacijski, nastavno).

Detaljnije informacije nalaze se na mrežnoj stranici Ureda za studente s invaliditetom i Facebook stranici Sveučilišnog savjetovališnog centra.

RIBROPrijavite se na RIBROO kamp za brucoše koji će se održati od 27. do 30. rujna.

U četiri dana kroz radionice i neformalna druženja s kolegama s viših godina studija, upoznajte Rijeku i saznajte što Vas sve očekuje tijekom studija.

Iznos od 300,00 kn uključuje smještaj (puni pansion), gradski prijevoz u trajanju od tjedan dana, pristup radionicama i još mnogo toga.
Sudjelovati mogu i studenti viših godina studija.

Više možete saznati na mrežnim stranicama Kampa klikom ovdje ili Facebook stranici ovdje.