Otvaranje Studentskog naselja „Trsat“ uvelike je povećalo broj smještajnih kapaciteta Studentskog centra Rijeka. Nažalost, kapaciteti i dalje ne zadovoljavaju potražnju za studentskim smještajem. U želji da pomogne studentima koji na natječaju za smještaj za akademsku godinu 2018. / 2019. neće ostvariti pravo na subvencionirani smještaj ili ne žele boraviti u smještajnim kapacitetima studentskih naselja, Studentski centar Rijeka na Facebooku objavljuje ponudu i potražnju za smještajem u privatnim sobama i stanovima. Studentski centar poziva vlasnike soba i stanova (ponudu) kao studente koji traže privatni smještaj (potražnju) da se jave kako bi njihovi oglasi bili objavljeni na Facebook stranici „Privatni smještaj – Studentski centar Rijeka“.

Molimo Vas da Vama poznate vlasnike stanova kao i studente koji traže smještaj informirate o našoj inicijativi.

► Jednokratna novčana pomoć u iznosu od 1 000 kn.

► Za redovitog učenika srednje škole/studenta iz kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb Rijeka, učenika/studenta učenika koji ostvaruje pravo na osobnu invalidninu ili doplatak za pomoć i njegu pri Centru za socijalnu skrb Rijeka ili učenika/studenta - dijete smrtno stradalog, zatočenog ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

► Zaprimanje zahtjeva uz prateću dokumentaciju radnim danom od 8.30 do 15.30 u šalter-sali Gradske uprave, Titov trg 3, šalteri br. 4 i 5, od 18. lipnja do 21. rujna 2018.

Objavljene su dekanove pohvale za zimski semestar 2017./2018.

Svim pohvaljenim studenticama i studentima upućujemo iskrene čestitke.

Senat Sveučilišta u Rijeci je na 13. sjednici, održanoj  18. travnja 2018. godine, donio Odluke o dobitnicima Rektorovih nagrada.

Sa izrazitim zadovoljstvom izvještavamo Vas da je LORENA KRZNARIĆ, studentica diplomskog sveučilišnog studija dobitnica Rektorove nagrade za izvrsnost u 2017./2018. akademskoj godini.

Dobitnica Rektorove nagrade za studentski stručni / znanstveni / umjetnički rad je DORA ŽUPAN, studentica 4. godine preddiplomskog sveučilišnog studija kojoj se dodjeljuje nagrada za studentski rad u kategoriji umjetničko područje, društvene i humanističke znanosti.

Nagrađenim studenticama upućujemo iskrene čestitke i puno uspjeha u daljnjem radu.