Cjeloživotno obrazovanje postalo je neizostavno u svakoj profesiji, pa tako i u turizmu i ugostiteljstvu. Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci jedina je institucija u Republici Hrvatskoj specijalizirana za obrazovanje kadrova na svim razinama studija u području turizma, ugostiteljstva i održivoga razvoja.

Osim akreditiranih preddiplomskih, diplomskih, te poslijediplomskih specijalističkih i doktorskih studija, Fakultet prepoznaje potrebe tržišta rada te kontinuirano razvija programe cjeloživotnoga obrazovanja sa i bez ECTS bodova, koji se izvode prema programima verificiranim od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) i Ministarstva znanosti i obrazovanja RH (MZO) s ciljem stjecanja i unapređenja znanja, vještina i kompetencija u užem smislu (pripadajuće samostalnosti i odgovornosti) za osobne, društvene i profesionalne potrebe, a o čemu Fakultet po završetku programa izdaje javnu ispravu.

Uvjereni smo da je ulaganje u vlastito obrazovanje najbolja investicija svakog pojedinca te da otvara mnoga vrata rasta i razvoja na osobnoj, razini poduzeća, ali i šire.

Upišite program cjeloživotnog obrazovanja na FMTU  i zakoračite prema novim izazovima!

 Cjeloživotno obrazovanje

SPECIJALIST ODJELA HRANE I PIĆA
 
SOMMELIER U ENOGASTRONOMIJI
 
PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE BARISTE
 
PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE BARMENA 
 
MENADŽMENT KAMPING RESORTA 
 
MENADŽMENT HOTELSKE PRODAJE
 
PROGRAM USAVRŠAVANJA ZA POSLOVE HOTELSKE DOMAĆICE 
 
SEMINAR ZA TURISTIČKE VODIČE
 

ONLINE EDUKACIJE ZA IZNAJMLJIVAČE OBITELJSKOG SMJEŠTAJA U PRIMORSKO-GORANSKOJ ŽUPANIJI

 
STRANI JEZICI

 

Poslovna edukacija - Katalog programa

poslovna edukacija