Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na webinar Kako pisati objave za Facebook/Instagram?

Od social media managera očekuje se vještina pisanja. No ona se ipak razlikuje od one tradicionalne. Unatoč tome, treba imati na umu da dobro pisanje za objave na društvenim mrežama dolazi od praćenja relevantnih informacija, dobrog planiranja i naravno, kao i u svemu, prakse.

Sama kvaliteta pisanja na društvenim mrežama iznimno je važna jer predstavlja glas branda na određenom kanalu te uvelike pridonosi kredibilitetu istog.

Osim toga, izazov je prikazati što više informacija na što kraći način, pritom uzimajući u obzir da svaka društvena mreža sa sobom nosi i mnoge različitosti vezane za potrebe pisanja teksta objava.

Na webinaru će se pričati o procesu vođenja stranice/profila na društvenim mrežama, s naglaskom na savjete kako izvući maksimum od svake objave te savjete kako si organizirati plan objava i aktivnosti na društvenim mrežama. Osim toga, polaznici će se upoznati s osnovama Facebook policy-ja koje se tiču samih objava.

Datum: Srijeda, 14. travnja 2021. od 16:30 do 19:00 sati.

Broj mjesta: ograničen

Trajanje: 2,5 sata

Lokacija: ZOOM

Prijave su otvorene do 09.04.2021.

Obzirom da je događaj organiziran u sklopu projekta, sve zainteresirane koji se žele prijaviti molimo da prate sljedeće korake:

  1. Popune prijavnicu na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUjaY9UZPJXvcJiOQwOdx_rCUF3ZwQYFGX6nLD60BailSIow/viewform
  2. Nakon popunjavanja prijavnice stići će vam na mail link za popunjavanje ulaznog upitnika.
  3. Nakon popunjavanja ulaznog upitnika poslati ćemo vam link za registraciju na događaj.