26. jubilarno znanstveno-stručno savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista Ekonomska politika Hrvatske u 2019. i Dan studenata Ekonomskih fakulteta održao se od 07. do 09. studenog 2018. godine u Opatiji.

Zadnji dan savjetovanja bio je posvećen  razgovoru i dijalogu sa studentima na temu  „Budućnost…je ovdje“. Kao panelistice u raspravi sudjelovale su naše studentice diplomskog studija Dora Župan i Leopoldina Nižetić. Studentima se predstavio projekt Akademija regionalnog razvoja i fondova Europske unije kojeg provodi Ministarstvo  regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

U radu savjetovanja sudjelovali su osim studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, Ekonomski fakultet u Osijeku, Ekonomski fakultet u Rijeci, Ekonomski fakultet u Splitu, Ekonomski fakultet u Zagrebu,  Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" Pula, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku, Odjel za poslovnu ekonomiju Sveučilišta Sjever te ostale obrazovne ustanove.

Savjetovanje se održalo pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

2018 drustvo ekonomista 1

2018 drustvo ekonomista 2

2018 drustvo ekonomista 3