Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Narodne Republike Kine objavili su Natječaj za dodjelu četiriju (4) stipendija Vlade Narodne Republike Kine za preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij te za stručno usavršavanje u akademskoj godini 2020./2021., za državljane Republike Hrvatske.

Rok za prijavu je 7. veljače 2020. godine, a kandidati trebaju svoje prijave poslati pismenim putem Agenciji za mobilnost i programe Europske unije.

Na mrežnoj stranici (http://www.mobilnost.hr/hr/natjecaji/natjecaj-za-stipendije-vlade-narodne-republike-kine-za-akademsku-godinu-2020-2021/) Agencije za mobilnost i programe Europske unije te na mrežnoj stranici (https://www.chinesescholarshipcouncil.com/) Kineskog vijeća za dodjelu stipendija mogu se pronaći detaljne informacije o stipendijama i uvjetima za prijavu.

Prednost će se dati kandidatima koji nisu već bili dobitnici stipendija Vlade Narodne Republike Kine.

Korisne informacije te odgovore na često postavljena pitanja možete pronaći na poveznici https://www.chinesescholarshipcouncil.com/ .

Za sve upite možete se obratiti Agenciji za mobilnost i programe Europske unije na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.