Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci i ove godine poziva zainteresirane sveučilišne djelatnike i djelatnice kao i studente i studentice svih riječkih sastavnica da se prijave za izlaganje svojih izložbi na vanjskim izložbenim UNIRI panelima na Kampusu.

Deset dvostranih UNIRI panela postavljeno je na Kampusu u okviru programa Susjedstva Kampus, programskog pravca 27 susjedstava, Rijeka 2020 – EPK.

Od kada su postavljeni, na panelima je uspješno izloženo 12 različitih izložbi koje su proizašle iz aktivnosti Kampus kreativnog tima (KKT), odnosno profesorica i profesora te studentica i studenata riječkog Sveučilišta.

U 2021. godini Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci nastavio je s radom KKT-a i preuzeo je koordinaciju panela. Uspješno je postavljeno novih 12 izložbi, od koji su 4 bile gostujuće izložbe s Korza.

Izložbenim panelima Sveučilište u Rijeci nastoji poticati razmjenu znanja te mapiranje Kampusa kao mjesta okupljanja i zajedništva. Stoga pozivamo sve da se prijave za izlaganje svojih izložbi na vanjskim izložbenim UNIRI panelima na Kampusu u 2022. godiniIzložbe prijavljujete putem obrasca, a upute i detalje o prijavi možete pronaći na SKC mrežnoj stranici ili ih preuzeti na poveznici.

Također, za podršku se možete obratiti i Studentskom kulturnom centru na telefonski broj 051 – 584 – 860 ili na e-adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

NAPOMENA: Za rezervaciju termina potrebno ispuniti obrazac. Slobodne termine pravovremeno ažuriramo, a prijave će biti otvorene do rezervacije svih termina.

skc paneli