U tijeku su upisi na tečajeve stranih jezika „Strani jezici u turizmu za početnike“ i „Poslovno komuniciranje u turizmu na stranim jezicima“.

Poznavanje stranih jezika osnovna je pretpostavka za komunikaciju u turizmu. Uvidjevši ulogu i važnost koju strani jezici imaju u turizmu, Fakultet je uveo programe učenja stranih jezika za edukaciju turističkog kadra. Programi su multidisciplinarni što se očituje u njihovoj namjeri usvajanja stranih jezika turističke struke, pri čemu se osim usvajanja jezičnih znanja usvajaju i određeni elementi navedene struke (hotelski sadržaji i usluge, kulturno-povijesna baština turističke destinacije). Cilj programa je ukazati na važnost poznavanja stranih jezika u kontekstu poboljšanja kvalitete turističke usluge te samim time konkurentnosti na turističkom tržištu.

Svaki polaznik može upisati jedan ili više jezika koji se nude u okviru predloženog programa. Detaljne informacije o programu mogu se pronaći na web stranici Fakulteta https://www.fthm.uniri.hr/studiji/cjelozivotno-obrazovanje ili nam se možete obratiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (telefon 051/294-205).

Prijave su OTVORENE do 15. studenog 2020. godine. Na program „Strani jezici u turizmu za početnike“ prijaviti se možete putem google obrasca https://forms.gle/2ygcF9poUfF68CmY9 , a na program „Poslovno komuniciranje u turizmu na stranim jezicima“ putem google obrasca https://forms.gle/sKZVUoweF2AyS3NY9 .