U sklopu projekta “Održivo upravljanje vodom u turizmu na priobalnom području Sredozemlja - CASTWATER”, 25. listopada 2019. godine, održat će se jednodnevna radionica za predstavnike tijela javne vlasti. Na radionici mogu sudjelovati studenti ali i svi drugi zainteresirani za navedenu tematiku.

Radionice organizira Institut za poljoprivredu i turizam, uz potporu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Sudionici radionice „Održivo upravljanje vodnim resursima u turizmu - jačanje uloge tijela javne vlasti“, moći će usvojiti i/ili unaprijediti znanja potrebna za razvijanje i jačanje održive koncepcije upravljanja vodnim resursima u turizmu na svojem području.

 

Prijava za pohađanje radionice, nalazi se na poveznici https://forms.gle/AsxXmfopzw7iWtXK6.

Datum i mjesto održavanja radionice:  25.10.2019., Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Primorska 42, p.p. 97, naselje Ika, 51410 Opatija (Dvorana 3, I kat).

Prijave će se zaprimati do 24. listopada 2019. godine do 16.00 sati, odnosno do popunjena kapaciteta dvorane. Svi sudionici koji su poslali prijavu, dobit će povratnu informaciju (e-mail s potvrdom) o prijavi, najkasnije dva dana prije održavanja radionice. Na radionice se može prijaviti više predstavnika pojedine institucije.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Program radionice