Hrvatsko društvo ekonomista najavljuje 26. tradicionalno savjetovanje o ekonomskoj politici koje će se održati od 07. do 09. studenoga 2018. u Grand Hotelu Adriatic, Opatija.

U petak 09. studenog organizira se Studentski dan na temu budućnosti ekonomskog obrazovanja. Na savjetovanju sudjeluju studenti ekonomskih fakulteta iz Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke, Pule, Dubrovnika te sa našeg fakulteta. Pozivamo zainteresirane studente da sudjeluju u radu skupa Ekonomska politika u petak 09. studenog 2018. godine od 09 do 13h. Nakon održanih predavanja za sve sudionike organiziran je ručak. Studenti će dobiti i Zbornik radova na CD-u i radne materijale. Molimo zainteresirane studente preddiplomskog i diplomskog studija da se do 22.10.2018. jave izv. prof. dr. sc. Marineli Krstinić Nižić na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sa zadovoljstvom ističemo da je pokroviteljstvo nad 26. tradicionalnim savjetovanjem o ekonomskoj politici Hrvatske prihvatila predsjednica Republike Hrvatske cijenjena gđa Kolinda Grabar-Kitarović.