Sveučilište u Rijeci kao dio YUFE (Mlada sveučilišta za budućnost Europe) mreže sveučilišta nudi svojim studentima mogućnost upisa ONLINE kolegija na jednom od 10 sveučilišta koji su dio YUFE saveza. Sveučilište u Rijeci, kao partner u projektu, pruža mogućnost studentima da postanu YUFE studenti i pohađaju kolegije na drugim partnerskim sveučilištima.

Za vas smo pripremili katalog ONLINE kolegija u kojemu možete pronaći sve informacije o čak 76 kolegija koje možete upisati i ostvariti ECTS bodove: KATALOG. S obzirom na to da je ovo tek prvi (uvodni) program koji YUFE nudi studentima partnerskih sveučilišta, zainteresirani studenti mogu upisati najviše 2 ONLINE kolegija u akademskoj godini 2020./2021., a prijave kreću 29. 7. 2020. i traju do 15. 9. 2020.
Svi studenti Sveučilišta u Rijeci mogu upisati online kolegije jednim klikom na način da posjetite stranicu www.yufe.eu i klikom na crveni gumb „Apply Now“ pokrenete svoju prijavu. 

Ukratko: 

  • Popis kolegija možete pronaći OVDJE.
  • Prijavu možete napraviti od 29. 7. 2020. do 15. 9. 2020. 
  • ONLINE prijavu radite na stranici http://www.yufe.eu/ klikom na crveni gumb „Apply Now“ 

Za sve dodatne informacije pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.