Drage studentice i studenti,

Sveučilište u Rijeci, zajedno sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, pokrenulo je niz aktivnosti pružanja pomoći unesrećenima tako da kroz Volontersku mrežu prikuplja materijalnu pomoć i u koordinaciji s Ravnateljstvom civilne zaštite Republike Hrvatske najnužnije potrepštine šalje na ugrožena područja.

Ukoliko imate potrebe za određenom pomoći (laptop, osiguranje smještaja u mjestu studiranja, osiguranje smještaja u mjestu studiranja za članove obitelji, pokrivanje troškova smještaja u mjestu studiranja, pokrivanje troškova školarine, psihološka pomoć ili nešto drugo) molimo Vas da najkasnije do 15. 1. 2021. godine ispunite obrazac putem POVEZNICE.

Sveučilište će u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci, formirati Fond za potporu studentima iz potresom zahvaćenih područja. 

Vijest o pomoći studentima i njihovim obiteljima iz područja pogođenih potresima, zajedno s pripadajućim obrascem objavljena je i na mrežnoj stranici Sveučilišta u Rijeci te facebook stranici Sveučilišta https://www.facebook.com/uniri.hr/posts/3707100819352646