Obavještavaju se redoviti studenti 1. godine preddiplomskog sveučilišnog studija Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu i preddiplomskog sveučilišnog studija Menadžment održivog razvoja upisani u 1. godinu studija u Opatiji da će se uvodni sat, na kojem će Uprava Fakulteta poželjeti dobrodošlicu studentima te dati sve ključne informacije vezane za studij, održati prema sljedećem rasporedu:

 

  • Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu, smjer Menadžment u turizmu - redoviti studenti - 1. 10. 2020. u 10,00 h – dvorana B2
  • Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu, smjer Menadžment u hotelijerstvu - redoviti studenti - 1. 10. 2020. u 11,30 h – dvorana B2
  • Menadžment održivog razvoja - redoviti studenti - 1. 10. 2020. u 13,00 h – dvorana B2

Nastava za izvanredne studente u Opatiji i SC Zabok počinje 7. 10. 2020. godine prema rasporedu koji će uskoro biti objavljen na mrežnim stranicama Fakulteta:

https://www.fthm.uniri.hr/studiji/preddiplomski-sveucilisni-studij/raspored-nastave
a na početku nastave Uprava Fakulteta poželjeti će dobrodošlicu izvanrednim studentima.

Obavještavamo sve studente 1. godine studija da će se Ugovor o studiranju i podaci za otvorene korisničke račune (studentski email, AAI@EduHr) studentima osobno uručiti na Fakultetu u okviru uvodnog predavanja.

 

Svim studentima želimo uspješnu 2020./2021. akademsku godinu!