Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, u online okruženju održano je otvaranje Programa usavršavanja za poslove hotelske prodaje koji se po prvi puta izvodi u Hrvatskoj. Program broji 32 polaznika iz hotelskih poduzeća u Hrvatskoj, a stručna znanja polaznicima prenose profesori Fakulteta uz veliki broj poznatih eksperata iz hotelske industrije.

Na službenom dijelu otvorenja programa sudjelovale su dekanica Fakulteta za menaždment u turizmu i ugostiteljstvu, prof.dr.sc. Sandra Janković i prodekanica za poslovne odnose, izv.prof.dr.sc. Romina Alkier te voditelj programa mr.sc. Vedran Zubović.  Dekanica je istaknula važnot prodaje u izazovima turističkog tržišta te zahvalila svima onima koji su prepoznali vrijednosti programa kao dobrog načina za unapređenje poslovanja i stvaranja novih poslovnih mogućnosti.  Ovaj program nastoji pripremiti polaznike za rješavanje budućih izazova hotelske industrije i to upravo u specifičnim uvjetima u vrijeme ove globalne pandemije.

Stručni program je posebno prilagođen za sve vrste hotelskih objekata, a namijenjen je svima onima koji žele imati specijalizirano strukovno zvanje i napredovati u karijeri hotelske prodaje. Interaktivna nastava prilagođena je potrebama polaznika te vježbama u kojima je omogućena primjena stečenih znanja u svakodnevnom poslu.

shp otvorenje

shp otvorenje2