Nastavno na nove Preporuke za rad u uvjetima pogoršane epidemiološke situacije Sveučilišta u Rijeci, obavještavamo Vas da će se nastava za redovite i izvanredne studente Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu izvoditi online od 23. ožujka 2021. godine, prema utvrđenom rasporedu.

Za sve redovite i izvanredne studente Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, kolokviji i ispiti održavat će se online počevši od 23. ožujka 2021. godine za cijelo vrijeme trajanja online izvođenja nastave, preko sustava Merlin ili Microsoft Teams i prema uputama nastavnika na Lumensu.

Tijekom cijelog trajanja  kolokvija i/ili ispitnog roka studenti su dužni osigurati uključenu kameru. Ukoliko studenti nisu u mogućnosti koristiti kameru na računalu postoji i mogućnost  korištenja kamere putem mobilnih uređaja.

U slučaju da studenti nisu u mogućnosti pratiti nastavu od kuće (npr. zbog neadekvatne opreme, nemaju interneta, i sl.) trebaju  3 radna dana prije termina dolaska na Fakultet dostaviti  e-mail s najavom dolaska na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U e-mailu najave dolaska u zgradu Fakulteta potrebno je napisati sljedeće podatke: ime i prezime, matični broj studenta, studij, predmet i termin održavanja nastave.

O svim daljnjim aktivnostima vezanim uz nastavu i raspored pravovremeno ćemo Vas obavještavati.