16. srpnja 2021. godine održana je svečana promocija diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu . Tom prigodom promovirano je 191 magistrica / magistar ekonomije i 40 sveučilišnih prvostupnika ekonomije. Po prvi puta promocija je održana u novoj zgradi Fakulteta na jedinstvenoj lokaciji uz samo more.

Na promocijama su posebno pohvaljeni najuspješniji studenti diplomskih sveučilišnih studija.

Na diplomskom sveučilišnom studiju Marketing u turizmu najuspješniji studenti su Ivan Butković, Marinela Galetić Sabo i Ivana Paušić.

Na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u turizmu najuspješnije studentice su Antonija
Škravan, Karla Keča i Helena Minđek. Na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u hotelijerstvu najuspješnije studentice su Tara Bičević, Dora Dejanović i Vanda Belajec a na diplomskom sveučilišnom studiju Održivi razvoj turizma najuspješnije studentice su Nicole Kadmen, Nikolina Fugošić i Angela Matejčić.
S  ciljem poticanja izvrsnosti, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanoj promociji magistara ekonomije istakne i nagrađuje najuspješnijeg studenta ili studenticu diplomskog sveučilišnog studija. Ove godine ta čast je pripala Antoniji Škravan, studentici  diplomskog sveučilišnog studija Menadžment u turizmu kojoj je Fakultet uručio prigodan poklon za ostvaren najbolji prosjek ocjenskih bodova tijekom studija.

Nakon održanih promocija za sve diplomante i njihove goste organizirano je zajedničko druženje u parku Fakulteta.

promocija1

promocija2

promocija3