Poštovane studentice i studenti,

u nastavku Vam dostavljamo Odluku Rektorice o određivanju novog datuma studentskih izbora i načina glasovanja sukladno odluci Skupštine SZSUR i Izbornog povjerenstva Sveučilišta.

Glasovanje će se vršiti putem online Informacijskog sustava za elektroničko glasovanje, koristeći AAI@EduHr    elektronički identitet za prijavu u sustav.

Molimo sve da provjere podatke i ispravnost AAI@EduHr elektroničkog identiteta na https://moj.aaiedu.hr 

Aplikacija je ustupljena Sveučilištu u Rijeci od strane Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu.

Obavijest o održavanju možete preuzeti na mrežnim stranicama SZSUR, ovdje.

Sve informacije vezane za tijek izbora možete pratiti na www.izbori.sz.uniri.hr.

Odluka Rektorice o određivanju novog datuma i načina glasovanja

Predaja kandidatura vrši se do 8. rujna 2020. godine, isključivo koristeći se elektroničkom adresom povezanom s elektroničkim identitetom sustava AAI@EduHr slanjem dokumentacije na sljedeću email adresu:

Fmtu – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvješće izbornog povjerenstva za provedbu studentskih izbora u 2020. godini za izbor studenata u Studentski Zbor Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci o zaprimljenim kandidaturama – drugi krug glasovanja

Konačna lista kandidata za izbor studenata u Studentski zbor Fakulteta za menadžment u turizmu iKonačna lista kandidata za izbor studenata u Studentski zbor Fakulteta za menadžment u turizmu iugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci u 2020. godini – drugi krug glasovanja