Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za dodjelu ”Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci” za kalendarsku godinu 2018.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom, a rok za podnošenje prijava je 9. rujna 2019. godine (zaključana prijava i datum poštanskog žiga).

U raspisivanju natječaja za „Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci“ za kalendarsku godinu 2018. i kreiranju evaluacije poseban naglasak stavljen je na kriterije znanstvene uspješnosti i izvrsnosti u znanstveno-istraživačkom, te umjetničkom radu, sukladno Pravilniku o uvjetima za izbor u znanstvena zvanja (NN 28/2017) i Pravilniku o uvjetima za izbor u umjetničko-nastavna zvanja (NN 86/2010).

Na sljedećim poveznicama dostupna je natječajna dokumentacija – tekst natječaja, obvezna dokumentacija i prilozi, te dodatne upute.

U slučaju nejasnoća i upita, slobodno nam se obratite putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..