Dana 18. 12. 2019. godine Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu posjetila je delegacija iz Bjelorusije s ciljem utvrđivanja mogućnosti za buduću međunarodnu suradnju s posebnim naglaskom na mobilnosti studenata i nastavnika a s ciljem studiranja i usavršavanja. 

Delegacija iz Bjelorusije bila je u sastavu:  gđa. Marina Filonova, generalni direktor, Gospodarska i industrijska komora Bjelorusije – Komora Gomel, gosp. Stanislav Cherepko, Gomelsko državno sveučilište Francis Skorina, dekan fakulteta povijesti i  gđa. Natalia Zvenigorodskaya, direktorica, Zdravstvena ustanova, "Sanatorium" Mashinostroitel.

Na sastanku su od strane Fakulteta sudjelovale dekanica prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana, prodekanica za međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Kristina Črnjar i tajnica Fakulteta gđa. Maja Juračić, dipl.iur.

Prodekanica za međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Kristina Črnjar predstavila je aktivnosti Fakulteta i mogućnosti buduće poslovne suradnje u području turizma i visokog obrazovanja.

2019 delegacija bjelorusija