Centar za karijere i stručnu praksu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u suradnji s Liburnia Riviera Hotelima organizira besplatno predavanje za studente.

Predavanje je namijenjeno svima koji žele bolje razumjeti funkciju, poslove i zadatke operativnog direktora u jednom od najvećih hotelskih poduzeća u RH.

 

O predavaču:

S više od 20 godina iskustva u hrvatskom turizmu, Fiorela Morožin nedavno se pridružila turističkoj tvrtki Liburnia Riviera Hoteli d.d. kao operativni direktor zadužena za 20 turističkih objekata duž Opatijske rivijere, s ciljem da bude dio repozicioniranja same tvrtke, ali  i destinacije.

Prije toga bila je zamjenica direktora Operacija u Maistri d.d., jednoj od vodećih turističkih tvrtki u Hrvatskoj koja upravlja s 18 hotela, 11 turističkih naselja i 6 kampova u međunarodno traženim destinacijama – Rovinju, Vrsaru, Zagrebu i Dubrovniku.

U Kempinski Hotelu Adriatic provela je 10 godina i napredovala je od pozicije voditelja prodaje do izvršnog pomoćnika direktora hotela te voditelja hotela. Dragocjene spoznaje i operativna znanja stekla je tijekom treninga u različitim objektima lanca Kempinski kao što su Kempinski Hotel Ciragan Istanbul, Mall of the Emirates na Opatijskoj rivijeri. Dubai i Royal Maxim Palace u Kairu. Karijeru je započela kao voditeljica marketinga i šef recepcije u objektima Istraturista u Umagu.

Fiorela je visokomotivirani profesionalac s izraženom strašću prema izvrsnosti u operacijama na način da se kreiraju nezaboravna iskustva namijenjena gostima.

Predavanje će se održati onsite u petak, 17.12.2021. s početkom u 11:00 sati (Centar za karijere i stručnu praksu FMTU).

Planirano trajanje predavanja je 1 sat.

Prijave za sudjelovanje na predavanju su obavezne i traju do četvrtak, 16.12.2021.

Broj sudionika je ograničen na maksimalno 30.

PRIJAVI SE: https://forms.gle/4V52qDDXhFiLn4Jr6

Je li to za mene2