Dragi studenti,

Ukoliko se još niste učlanili u našu Knjižnicu od ove godine Vam omogućavamo da se učlanite online preko Upisnice.

Članstvo je besplatno za sve korisnike. Možete posuditi 5 primjeraka knjižnične građe na 15 dana. Od toga su 2 koje su dio obvezne literature, a 3 po izboru. Naslovi se mogu produžiti 2 puta, osobnim dolaskom, telefonski ili javljanjem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zakasnine

  1. po posuđenom primjerku (na dan, bez vikenda i praznika) 1,00 kn
  2. po posuđenom čitaoničkom primjerku 5,00 kn

U Upisnici pripazite na polja koja su označena * zvjezdicom, to su obvezna polja koja moraju biti ispunjena te svakako označite kvačicu na kraju Upisnice koja se odnosi na GDPR. Bez tih podataka Vas ne možemo učlaniti.

Nakon ispunjenja Upisnice poslati ju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa Vašim prezimenom i imenom. Kad Vas učlanimo poslati ćemo Vam članski broj i upute koje će Vam služiti za provjeru posuđene knjižnične građe. Knjižnična iskaznica će Vas čekati u Knjižnici.

Ukoliko imate kakvo pitanje ili nejasnoću slobodno nam se javite na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski broj 051/294-751.