Izdavač Wiley održat će niz online radionica od listopada do prosinca 2021. godine na kojima će se obrađivati teme o korištenju i pretraživanju platforme Wiley Online Library, praktičnom pronalasku relevantnih časopisa, objavi radova u znanstvenim časopisima i drugim aktualnostima.

Raspored održavanja s poveznicama za prijavu sudjelovanja, kao i snimke prethodnih radionica možete pronaći ovdje.

Poštovani korisnici,

Od 1. lipnja zakasnina se naplaćuje po redovnim pravilima (1 kuna po knjizi na dan).

Posuđene knjige možete vratiti i poštom na adresu: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu - Knjižnica, Primorska 46 p.p. 97, 51410 Opatija.

Knjižnica je otvorena svaki radi dan od 8 do 17 sati. Za sve ostale usluge i informacije korisnici se mogu obratiti na telefon 051/294-751 i adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve daljnje informacije o radu Knjižnice mogu se pratiti na mrežnim stranicama Knjižnice.

Obavještavamo da je otvoren pristup na bazu podataka CAB Abstracts.

CAB Abstracts je bibliografska baza podataka u izdanju CABI Publishing koja sadrži više od 10 milijuna zapisa počevši od 1973. godine do danas, više od 350.000 zapisa koji se uključuju u bazu na godišnjoj razini, a uključuje i cjelovite tekstove za više od 550.000 članaka iz 10.000 serijskih publikacija s područja primijenjenih biotehničkih znanosti uključujući poljoprivredu, šumarstvo, nutricionizam, veterinarstvo, znanosti o okolišu i srodne discipline.

Detalje o ustanovama s pravom pristupa i popis dostupnih naslova možete pronaći ovdje.

U slučaju poteškoća s pristupom obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 01 6164 172.

 

Nakladnik Bentham Science omogućio je probni pristup na svoje zbirke časopisa i knjiga za sve sastavnice Sveučilišta u Rijeci.

Bentham Science nakladnik je koji izdaje više od 115 recenziranih tiskanih i online znanstvenih, tehničkih i medicinskih časopisa. Velik broj časopisa indeksiran je u vodećim stranim citatnim i indeksnim bazama podataka (Science Citation Index®, Journal Citation Reports/Science Edition, MEDLINE/Index Medicus, PubMed, Scopus, Chemical Abstracts, EMBASE itd.).

Bentham Science nakladnik je i velike zbirke e-knjiga koje pokrivaju područja znanosti, tehnologije, medicine, društvenih i humanističkih znanosti. U okviru probnog pristupa omogućen je pristup uzorcima knjiga.

Za sastavnice Sveučilišta u Rijeci osiguran je pristup putem dva portala:

Pristup je omogućen sa IP adrese sastavnice, a traje do 2. prosinca 2021.

Izašao je 2. broj volumena 27. časopisa Tourism and hospitality managment. Broj je u cjelosti dostupan on-line

U ovome broju možete pročitati slijedeće:

Editorial

Sandra Janković Marko Perić

TOURISM AND HOSPITALITY MANAGEMENT JOURNAL – WHERE ARE WE AND WHERE DO WE WANT TO GO?

 

Članci 

Janusz Marek Lichtarski, Katarzyna Piórkowska