Dragi korisnici,

slijedeća dva mjeseca za Sveučilištu u Rijeci otvoren je probni pristup bazi IGI Global. Više o samoj bazi možete saznati na ovoj poveznici.

Bazu možete pretražiti preko ove poveznice. U probnom pristupu dostupno je oko 5.300 naslova e-knjiga i 300 naslova časopisa.

Pretraživanje je moguće sa IP adresa sastavnica UNIRI. Kako bi se moglo pretraživati i izvan ustanove (što nam je sada svima iznimno važno) svakako koristite VPN za pristup mreži UNIRI (SIC). 

Dragi korisnici,

kako bi vam olakšali pisanje diplomskih, završnih i seminarskih radova dok traje ova epidemiološka situacija, omogućili smo pristup bazi SAGE Journals sa računala od kuće. Dostupni časopisi na koje je knjižnica FMTU pretplaćena su: Cornell Hospitality QuarterlyJournal of Travel ResearchTourism EconomicsJournal of Hospitality & Tourism Research.

Pristup ćete ostvariti u nekoliko jednostavnih koraka:

1. Registracija na SAGE Journals: https://journals.sagepub.com/action/registration

2. Nakon registracije slijedeći korak je Token URL: https://journals.sagepub.com/token/MHMWBISSZKFUMB2F7VF4/Rijeka

Za login se koristi mail adresa koja je korištena pri registraciju i lozinka koju ste odabrali. 

Ukoliko budete imali kakvih pitanja ili problema slobodno se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poštovani korisnici, 

Knjižnica je do daljnjega zatvorena za korisnike. Zakasnina na posuđenu građu u ovom periodu se neće naplaćivati.

Sva već posuđena građa će biti produžena za mjesec dana i nema potrebe da dok nema nastave vraćate posuđenu građu. Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hvala na razumijevanju!

 

 

Dragi korisnici,

ponovno je omogućen probni pristup platformi Statista.

To je platforma koja okuplja nacionalne i međunarodne statistike i podatke o tržištu s pristupom na više od 1.5 milijuna statistika, prognoza, dosjea, izvještaja i infografika, u okviru 80.000 različitih tema i 170 multidisciplinarnih kategorija.

Ako želite saznati nešto više o Statista platformi imate dostupne informacije na hrvatskom jeziku na ovoj poveznici.

Probni pristup otvoren je do 16. travnja 2020.

Dragi studenti,

Institute of Hospitality Vam nudi besplatno članstvo.

Institute of Hospitality namijenjen je ponajviše studentima, menadžerima te edukatorima. Nude neograničen pristup informacijama, e-knjigama, audio-knjigama, e-časopisima te izvještajima iz područja ugostiteljstva i turizma. 

Više o Institute of Hospitality i pogodnostima koje Vam registracija može donijeti saznajte u video edukaciji.  

Napomena: svi koji se želite registrirati morate doći u knjižnicu i ispuniti obrazac, potom ćete potvrdu o registraciji dobiti na e-mail. Nakon registracije Institutu ćete moći pristupiti i od kuće.