voditelji poslovnica 2018

Ispis

O programu

20 GODINA TRADICIJE U ODRŽAVANJU

SEMINARA ZA TURISTIČKE VODIČE I VODITELJE POSLOVNICA

NA FAKULTETU ZA MENADŽMENT U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU, OPATIJA

 

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija sustavno tržištu nudi one programe cjeloživotnog obrazovanja koji uvažavaju stvarne zahtjeve gospodarstva i zajednice. Najdužu tradiciju od čak 20 godina, odnosno od 1997. godine, imaju seminari za turističke vodiče i voditelje poslovnica.

Svrha seminara za voditelja poslovnice, za kojeg je program jedinstven na razini Republike Hrvatske, je dobivanje uvjerenja od Fakulteta kojim se stječe stručan naziv voditelj poslovnice, budući da svaka turistička agencija koja neposredno pruža usluge mora u svakoj poslovnici imati najmanje jednog zaposlenog voditelja poslovnice.

Od samih početaka edukacije voditelja poslovnica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija osobiti naglasak pridaje se kvaliteti predavanja i prezentiranju praktičnih iskustava. Iz tog razloga je u predavanja uključen veći broj profesora Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, stručnjaka iz Ministarstva turizma, UHPA-e, te predavača s dugogodišnjim iskustvom na poslovima voditelja poslovnice.

Prateći zadovoljstvo seminarom među polaznicima prenosimo neka njihova iskustva i mišljenja:

MIRJANA GAGIĆ − POLAZNICA SEMINARA ZA VODITELJA POSLOVNICE

"Iznenađena sam pozitivnim i susretljivim pristupom predavača koji su nam uz teoriju uspjeli prenijeti i iskustva, te dati primjere iz prakse iz svoga djelokruga rada. Prezentirajući određene primjere potakli su me na razmišljanje i razvijanje određenih ideja."

MARIJA KOIĆ – POLAZNICA SEMINARA ZA VODITELJA POSLOVNICE

"Seminar za voditelja poslovnice bio je pozitivno iskustvo. Predavanja i ispiti su dobro organizirani, kao i cjelokupni tim koji se brine o organizaciji seminara. Svakako bi trebalo biti više takvih seminara, ne samo radi formalnih potvrda nego i radi razmjene iskustva i znanja u praksi. Pohvale svim predavačima i još jednom zahvale na njihovom ukazanom trudu i podijeljenom znanju."