Ispis

Poziv za sudjelovanje u pilot projektu student-mentor

.

Fakultet u suradnji sa Studentskim zborom pokreće inicijativu vršnjačke potpore – „student- mentor“.

Mentorski sustav ima za cilj studentima prve godine preddiplomskog studija olakšati prilagodbu na nove životne okolnosti, poboljšati učinkovitost studiranja te povećati zadovoljstvo studijem.

Od „studenta-mentora“ očekuje se da savjetuje studente, upoznaje ih s radom i organizacijom Fakulteta te ih uputi u aktivnosti i mogućnosti koje Fakultet pruža.

Ove godine se provodi pilot projekt „student-mentor“ koji je usmjeren prvenstveno na izvanredne studente  budući da su upravo oni prepoznati kao skupina kojoj bi pomoć mentora značajno olakšala prilagodbu na studij.

Molimo Vas da svojim uključivanjem podržite ovaj projekt, koji od Vas neće zahtijevati prevelik angažman (par susreta i održavanje kontakta), a Fakultet će iznaći načina da valorizira Vaš trud.

Molimo Vas potvrdu sudjelovanja najkasnije do petka 10. 11. 2017. na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za eventualna pitanja i pojašnjenja slobodno se obratite voditeljici Ureda za studente (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), voditeljici  preddiplomskog studija izv.prof.dr.sc. Marineli Krstinić Nižić (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili studentskog pravobranitelju Ivanu Butkoviću (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).