Ispis

Studenti FMTU-a na susretu ekonomista

.

25. jubilarno znanstveno-stručno savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista Ekonomska politika Hrvatske u 2018. i Dan studenata Ekonomskih fakulteta održava se od 08. do 10.studenog 2017.godine u Opatiji.

Zadnji dan savjetovanja posvećen je razgovoru i dijalogu sa studentima na temu „Što nakon diplome – pripreme i očekivanja studenata te očekivanja i zahtjevi korporativnog sektora“. Kao panelistice u raspravi sudjeluju naše studentice diplomskog studija Marija Đurinić i Marijela Begović.

U radu savjetovanja sudjeluju studenti Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, Ekonomski fakultet u Osijeku, Ekonomski fakultet u Rijeci, Ekonomski fakultet u Splitu, Ekonomski fakultet u Zagrebu, Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" Pula, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i Odjel za poslovnu ekonomiju Sveučilišta Sjever.

Savjetovanje se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koja je održala govor te iskoristila trenutak za zajedničku fotografiju sa studentima i nastavnicima našeg fakulteta.

 2017 skup drustvo ekonomista