Ispis

O programu

.

 Q8A2406-2


Motivirani spoznajom da globalni turistički trendovi uvjetuju transformaciju kampova u kamping resorte, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, kao jedina ustanova koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području turizma i ugostiteljstva, ustrojava i izvodi:

 program cjeloživotnoga obrazovanja

 Menadžment kamping resorta“


Riječ je o prvom programu cjeloživotnoga obrazovanja iz kamping menadžmenta u Hrvatskoj, razvijenom da polaznicima omogući učenje i svladavanje specifičnih znanja iz područja suvremene kamping usluge.

Nakon završenoga programa polaznici su u mogućnosti preuzeti odgovornosti za pružanje složenije kamping usluge te izgraditi poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa. Stečena znanja i kompetencije polaznika doprinose razvoju sveukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u cjelini ostvaruje značajna konkurentska prednost hrvatske kamping usluge na Mediteranu.


 jadranka   -1    Q8A5864-1 


Program se sastoji od dva dijela: teorijskoga i terenskoga dijela. Teorijski dio programa održava se na Fakultetu u Iki gdje polaznici imaju priliku slušati predavanja priznatih profesora s Fakulteta ali i brojnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom iz prakse koji dolaze iz uglednih turističkih tvrtki koje u svom portfelju imaju najbolje hrvatske kamping resorte. Terenski dio programa obuhvaća praktičnu nastavu koja se održava u kampu s najmanje 4 zvjezdice. Nakon praktične nastave održava se ispit iz cjelokupnoga programa. Polaznici imaju priliku sudjelovati u sveukupno 51 satu nastave, praktičnih vježbi i terenske nastave u kampu. 

Obveze polaznika sastoje se u pismenom polaganju ispita iz 9 predmeta nakon kojeg polaznik dobiva odgovarajuću potvrdu na hrvatskom jeziku s naznakom ostvarenih 10 ECTS bodova.

Program cjeloživotnog obrazovanja u potpunosti je usklađen s Pravilnikom Sveučilišta u Rijeci o vrednovanju programa cjeloživotnog obrazovanja.


 
 
 Q8A7245
 
 
Camping Lanterna Glamping Vllage pool 1-1   Bazen 8 web