Ispis

O programu

.

 Q8A2406-2


Motivirani spoznajom da globalni turistički trendovi uvjetuju transformaciju kampova u kamping resorte, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području turizma i ugostiteljstva ustrojava i izvodi:

 program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove

 Menadžment kamping resorta“


Program "Menadžment kamping resorta" prvi je program cjeloživotnog obrazovanja iz kamping menadžmenta u Hrvatskoj razvijen da bi polaznicima omogućio učenje i svladavanje specifičnih znanja iz područja suvremene kamping usluge.

Nakon završenog programa polaznici će moći preuzeti odgovornosti za pružanje složenije kamping usluge te izgraditi poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa. Stečena znanja i kompetencije doprinijet će razvoju ukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u cjelini ostvaruje značajna konkurentska prednost hrvatske kamping usluge na Mediteranu.


 jadranka   -1    Q8A5864-1 


Nastavu izvode uvaženi profesori Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija i brojni iskusni predavači sa dugogodišnjim iskustvom iz prakse iz uglednih turističkih tvrtki koje u svom portfelju imaju najbolje hrvatske kamping resorte. Polaznici će sudjelovati u 51 satu nastave, praktičnih vježbi i terenske nastave u kampu.

Obveze polaznika sastoje se u pismenom polaganju ispita za 9 predmeta nakon kojeg polaznik dobiva odgovarajući certifikat na hrvatskom i engleskom jeziku sa naznakom razine usvojenog znanja i ostvarenim ECTS bodovima.

Program cjeloživotnog obrazovanja u potpunosti je usklađen s Pravilnikom Sveučilišta u Rijeci o vrednovanju programa cjeloživotnog obrazovanja.


 
 
 Q8A7245
 
 
Camping Lanterna Glamping Vllage pool 1-1   Bazen 8 web