• image
  • image
  • image
  • image

Fakultet je Vaša podrška i nakon studija!

DoraFakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci kao znanstveno-istraživačka i obrazovna institucija kreator je znanja o turizmu, ugostiteljstvu i održivom razvoju. Studentima se osigurava kvalitetno obrazovanje za preuzimanje liderskih pozicija u uvjetima snažne globalne konkurencije. U poticajnom radnom okruženju inicira se inovativnost, znanstveno-istraživačka i edukativna izvrsnost, lojalnost i predanost. Potiče se izvrsnost i sve se aktivnosti provode poštujući načela etike i društvene odgovornosti.

Kreativnim partnerstvima s gospodarstvom, javnim sektorom i civilnim društvom odgovara se na gospodarske i društvene izazove. Najjača spona s tim okruženjem ste upravo Vi, naši bivši studenti, koji svojim profesionalnim radom i aktivnostima u društvu promičete vrijednosti za koje ste se obrazovali na našem Fakultetu, ali i vrijednosti učenja, cjeloživotnog obrazovanja, te ukazujete na moć znanja.

Želja nam je da Vam Fakultet bude i nadalje riznica znanja, izvor daljnjeg usavršavanja i novih spoznaja koje ćete korisno i aktivno moći upotrijebiti u svojoj karijeri. Ostanite povezani, javite nam se, savjetujte, učlanite se u Udrugu i aktivno sudjelujte na dobrobit svih sadašnjih i bivših studenata, naše struke, zajednice i Fakulteta. Kreirajmo zajedno poticajnu zajednicu ljudi koje osim obrazovanja vežu i lijepe uspomene i ugodna druženja.


Dora Smolčić Jurdana,
dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, OpatijajosipacbMagistrirala sam i doktorirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te su mi dobivena znanja bila odlična podloga za poslovnu karijeru direktora operacija, a zatim i direktora prodaje, marketinga i razvoja za kampove Valamar Riviere d.d. te daljnji znanstveni rad. Duboko vjerujem da su povezivanjem Fakulteta kao rasadnika znanja i njegovih bivših studenata kao izvora iskustva iz prakse, put osobnog uspjeha pojedinca, ali i gospodarstva kao cjeline. Postanite član Udruge Alumni da se bolje upoznamo i lijepo družimo, da više surađujemo, da možemo učiti jedni od drugih, ali i pomoći jedni drugima u poslu i u životu!”

Srdačno, Vaša

Josipa Cvelić Bonifačić,

Predsjednica Udruge Alumni FMTU

ALUMNI
AKTIVNOSTI
AlumniAktivnosti
Udruga Alumni FMTU organizira razna predavanja, izlete i druženja bivših studenata. Pridružite nam se…
Više
ALUMNI
POVEZUJE

AlumniPovezuje1

Pristupite Udruzi ALUMNI i saznajte tko je od vaših nekadašnjih kolega već naš član, obnovite stara i sklopite nova poznanstva, podijelite svoja i poslušajte druga iskustva...

Više

ALUMNI
KARIJERE
 AlumniKarijera

Naši su članovi uspješni gospodarstvenici i poduzetnici u turizmu i ugostiteljstvu ...

Više

UČITI
KROZ ŽIVOT
 AlumniUciti1

Fakultet vam pomaže učiti i dalje …

Više

ALUMNI
DOKUMENTI
 AlumniDokumenti

Saznajte više o svojoj Udruzi. Ispunite pristupnicu …

Više

ZNANSTVENA
DJELATNOST
 AlumniZnanost

Na raspolaganju vam je bogata znanstvena djelatnsto fakulteta: knjižnica, konferencije ...

Više