Stipendije Vlade Narodne Republike Kine za akademsku godinu 2022./2023.

Obavještavamo Vas da je otvoren poziv za stipendije Vlade Narodne Republike Kine u akademskoj godini 2022./2023.

U sklopu ovog poziva te hrvatsko-kineske bilateralne suradnje ponuđene su hrvatskim državljanima stipendije za preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij te za stručno usavršavanje u Narodnoj Republici Kini.

Na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije mogu se pronaći sve važne informacije o stipendijama i uvjetima za prijavu. Zainteresirani kandidati trebaju svoje prijave poslati Agenciji za mobilnost i programe Europske unije najkasnije do 4.2.2022.

 

„Evaluating Qualitative Methodology“– PhD Workshop by Peter Mason

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u sklopu TOSEE 2021 međunarodne znanstvene konferencije organizira radionicu za doktorande koju će održati Peter Mason 2. i 3. srpnja 2021. godine.

Sudjelovanje je besplatno za studente poslijediplomskih sveučilišnih doktorskih studija na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci. Radionica se boduje u okviru znanstveno-nastavnih aktivnosti na studiju.

Više informacija možete pronaći na: https://tosee.fthm.hr/phd-workshop

Radionica: Kvalitativne metode istraživanja

Radionicu pod nazivom Kvalitativne metode istraživanja održati će prof. dr. Melika Husić-Mehmedović i izv. prof. dr. sc. Maja Arslanagić-Kalajdžić s Ekonomskog fakulteta u Sarajevu u subotu 24.04.2021. od 09:00 do 13:30 sati preko MS Teams platforme.

Sudjelovanje je besplatno za studente poslijediplomskih sveučilišnih doktorskih studija na  Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci. Radionica se ne boduje u okviru znanstveno-nastavnih aktivnosti na studiju.

Poveznica za uključenje na radionicu biti će poslana svim prijavljenim sudionicima u petak 23.04.2021.

 Plan prezentacija napretka u istraživanjima u okviru doktorskih disertacija

Plan prezentacija napretka u istraživanju

 

 Upisi u više godine studija i / ili ponovni upis neostvarenih ECTS bodova  u 2020. / 2021. akademskoj godini

Upisi u više godine studija i / ili ponovni upis neostvarenih ECTS bodova  u 2020. / 2021. akademsku godinu, vršiti će se od 20. studenog do 24. studenoga 2020. godine prema priloženoj obavijesti/ rasporedu

Raspored