Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci organizira i ujedno Vas poziva na šestu po redu međunarodnu znanstvenu konferenciju ToSEE 2021. (https://tosee.fthm.hr/)

Ovogodišnja konferencija će se održati  od 30. lipnja do 02. srpnja 2021. na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, pod nazivom

ToSEE – Smart, Experience, Excellence & ToFEEL – Feelings, Excitement, Education, Leisure

Svrha konferencije je predstaviti nova postignuća i rezultate istraživanja na polju iskustva, izvrsnosti i pametnog turizma te istražiti i promovirati ulogu obrazovanja i razonode, kao i tehnologije u stvaranju turističkih iskustava i osjećaja. Kako područja konferencijskih tema (https://tosee.fthm.hr/conference-topics) pokrivaju u više područja i disciplina, vjerujemo da će biti vrlo interesantna i doprinijeti globalnoj raspravi o ovoj temi.

Plenarne teme predavanja imati će svjetski poznati i priznati znanstvenici prof. Dimitrios Buhalis i prof. Stanislav Ivanov. (https://tosee.fthm.hr/conference-program/keynote-speakers)

U sklopu konferencije održat će se i doktorska radionica (https://tosee.fthm.hr/phd-workshop) koju će voditi prof. Peter Mason.

Vodeći se brigom o sigurnosti omogućeno je i on-line sudjelovanje za sve sudionike koji neće moći osobno prisustvovati konferenciji.

Prihvaćeni i predstavljeni radovi bit će objavljeni u elektroničkom obliku zbornika radova s ISSN referencom i indeksirani u Clarivate Analytics - Web of Science Core Collection - Conference Proceedings Citation Index- Social Science & Humanities, CABI publishing, EconLit, EBSCO, ProQuest. Odabrani radovi razmatrat će se za objavljivanje u časopisima Tourism Review, The European Journal of Tourism Research,  Tourism and Hospitality Management, Academica Turistica i dr. (https://tosee.fthm.hr/abstract-and-paper-submission/publishing-and-indexing). 

Radujemo se vašem dolasku na ToSEE 2021!